• 1403/08/22 - 11:45
  • - تعداد بازدید: 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حفظ تنوع زیستی با استفاده از ارقام مقاوم به بیماریها در غلات

معاون پژوهشی سازمان تات، حفظ تنوع زیستی را از وظایف حاکمیتی دولت‌ها برشمرد و تولید ارقام جدید مقاوم به بیماری‌ها در غلات را از راه‌کارهای حفظ تنوع زیستی گونه‌های گیاهی دانست.

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، حسین جعفری معاون پژوهشی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در هفتمین جشنواره ملی معرفی ارقام گیاهی که با شعار ( تات، سازمان دانش بنیان، بهره ور و پاسخگو)، در موسسه بذر و نهال برگزار شد، ضمن خوش آمدگویی به مدعوین، به نژادگران و محققین بذر و نهال اظهار کرد: معرفی ارقام گیاهی در دنیا بسیار حائز اهمیت است.

 

وی ادامه داد: کاهش هزینه های تولید، افزایش عملکرد، کاهش عوارض زیست محیطی برای تولید کننده بسیار مهم است و افزایش میزان پروتئین، ارتقا سلامت و کاهش میزان باقیمانده آفت‌کش های شیمیایی و تولید سبزیجات مرغوب و با کیفیت از مزایای مورد توجه برای مصرف کنندگان است.

 

جعفری در رابطه با اهمیت ارقام با کیفیت گندم برای تولیدکنندگان گفت: افزایش عملکرد، ارتقای معیشت کشاورزان، افزایش گزینه های موثر برای مدیریت علف های هرز، افزایش تولید محصول مقاوم به تنش های محیطی از مزایای ارتقا کیفیت گندم در کشور است.

 

وی ادامه داد: میزان پروتئین گندم کشور از ۱۱.۳ به بیش از ۱۲ درصد در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

 

معاون پژوهشی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در رابطه با تولید گندم و جو در دیمزارها عنوان کرد: میزان تولید گندم در دیمزارها به ۱۳۱۳ و جو به ۱۱۵۳ کیلوگرم در واحد سطح رسیده و افزایش تولید خوبی داشته ایم.

 

وی ادامه داد: تاکنون ۵۲ رقم گندم، ۷ رقم عدس و ۲۲ رقم جو معرفی شده است.

 

جعفری در پایان گفت: استفاده از ارقام مقاوم به بیماری ها در غلات باعث حفظ تنوع زیستی در کشور می شود.

  • گروه خبری : اخبار روز,سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 187795
کلمات کلیدی
عطیه  حاجی
خبرنگار

عطیه حاجی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید